søndag 26. november 2017

19.) Ao Tan Khu. 7 År i utlandet. Strandrydderen som gjorde landsbyen rik.

.
19.) Ao Tan Khu. 7 År i utlandet. Strandrydderen som gjorde landsbyen rik.
.
Teksten forbedret 3. Mai 2018.
.
Åtte timer og ingen liker kommentaren min til en artikkel om plastsøppel:
.
Åsmund Agdestein for 8 timer siden
.
De som er interessert i en alternativ, enkel og nyttig livstil kan finne seg en tropestrand og rydde den.
Selv ryddet jeg stranden Ao Tan Khu i Thailand i 5 år for to måltid og en seng i et vindusløst og vannløst skur.
Da jeg kom dit i Mars 2011 var stranden en søppelhaug.
I nærheten hadde jeg min egen private strand.
.
Søkbart med bilder og kart: "19.) Ao Tan Khu. 7 år i utlandet. Strandrydderen som gjorde landsbyen rik."
.
Ao Tan Khu fikk WiFi i 2014.
Etter avtale med en på den Amerikanske Ambassaden i Bangkok skrev jeg for Amerikansk Etterretning mellom April 2014 og Januar 2016 for å få NSA til å overvåke Jens 24/7.
Forrige gang jeg skrev skrev jeg 60.000 ord på "College Graduate level English" før Google kunne oversette en tekst forståelig.
Søkbart: "10.) Written 2016.01.17. for CIA."
- men jeg holdt det hemmelig at jeg hadde skrevet for Amerikansk Etterretning til August 2017.
.
Å rydde en tropisk strand gir ro i sjelen og mye anledning til å tenke...
.
Nå har jeg 6 blogger.
.
----------------------------------
.
Ny 11. April 2018 på arresterjensstoltenberg.blogspot.no
"230.) Fikk Trond Giske sitt søskenbarn(?) H.A.Giske til å spionere på meg og min kontakt med CIA gjennom den Amerikanske Ambassaden i Bangkok?"
.
----------------------------------
.
Dette skrev jeg for en som gikk i samme klasse som meg på Åsane Gymnas og som jeg delte Russebil med og som kanskje skulle innom min Thailandske hjemlandsby Ao Tan Khu i Desember 2017.
- Men i stedet reiste hun kun til Sør-Thailand...
.
A classmate from High School went to Thailand in December 2017 and I wrote this to her to try to get her to visit my Thai village of Ao Tan Khu where I lived for five years as a beach cleaner...
The village I made rich by making the property prices skyrocket.
I turned the village from a rubbish dump to a spotlessly clean weekend spot for the locals and a cheap unknown tropical paradise for a few foreigners...
.
Fra en av mine 6 blogger:
Åsmund Agdestein. Litt som "Slumdog Millionaire", Espen Akseladd og gutten i "Keiserens nye klær".
norgesukjentehelt.blogspot.no
.
( Alle aldre er ca alder 31.12.2017.)
.
1. Januar 2011 gikk jeg til resepsjonen i S.A Hotel i Trat, Thailand, og sa at jeg ikke fikk lånt penger til å betale for de femti siste nettene.
Det har jeg skrevet om her:
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
"123.) Thailand + Cambodia: 7 År i utlandet: Privatetterforskende i fra Trat forklart."
.
Den 16. Mars 2011 reiste jeg, etter å ha sovet siden nyttår på døgnåpne og bråkete internett kafeer, pengeløs til den mystiske og myteomspunne strandlandsbyen Ao Tan Khu, 30 kilometer fra Trat.
Thailands ukjente tropiske paradis ligger på fastlandet rett inn fra nordenden av den verdensberømte turistøyen Koh Chang.
.
Jeg traff straks på min venn fra Bulgaria/New Zealand Engelsklærer George (46) som introduserte meg til de jeg ikke kjente fra før. Jeg fortalte at jeg håpte å bo i Ao Tan Khu en stund og kanskje rydde stranden eller noe lignende.
George ordnet snart med Svenske Stig (80) at jeg kunne få sove i Stigs bambushytte om natten når Stig selv var hjemme med sin kone. Det fikk jeg for George er en person som alle liker.
.
Så ordnet han med familien som eier stedet han og hans familie alltid kom til - at jeg kunne rydde stranden mot to måltid pr dag.
Dagen etter begynte jeg og jeg gikk runden med Cambodjanske "Kao" (65).
Oppgitt forsøkte jeg å forklare henne at å begrave plast og annet rusk i sanden på stranden var ingen god løsning - og så hadde jeg greid å få min første fiende...
Mange khmer rouge soldater flyktet til Thailand, etter at Vietnam befridde Cambodia i 1979/1980, av frykt for at lokalbefolkningen/naboene ville ta hevn og lynsje eks khmer rouge soldatene.
- I min litt onde fantasi var hun eks khmer rouge, noe jeg gjorde klokt i å ikke si til noen...
At "Kao" var sint på meg så og si sammenhengende i fem år fikk meg av og til til å frykte at hun ville minelegge stranden "khmer rouge style" for å bli kvitt meg...
.
Mine fem år som strandrydder var ikke "bortkastet" for jeg ryddet "European style" og alle begynte å komme til vår strand noe som gjorde at alle måtte rydde sin egen strand. Ao Tan Khu ble populært og tomteprisene gikk RETT opp. Familien jeg ryddet strand og deler av eiendommen for, fikk i 2015 et tilbud på 60 millioner baht på sin del av Ao Tan Khu - som de valgte å avslå...
.
1.) Familien jeg ryddet stranden for var "Nou" på nå rundt 37 og hennes mann som jobbet for de militære/marinen. Først i langt unna Sattahip og så ti kilometer unna Ao Tan Khu. Noen av oss ga han tilnavnet "James Bond"(40). Deres to barn (11 og 13). Og "Nou"s foreldre: Far "Sipong" (78) og Mor "Supdai" (73).
De hadde i Juni 2016 hele 8 bungalower + et rom med mange senger.
(I 2017 fikk de bygget to nye bungalower.)
.
2.) Nabostranden var "Nou"s bror som kalles "Pi-au" (43) og hans kone (38) og sønn (16).
De har 5 - 6 bungalower.
.
3.) Så fulgte "Nou"s tante & co sin korte strand.
Intet til utleie. Kafe.
.
4.) En strand tilhørende noen som lar alt forfalle og som ventet på at min strandrydding skulle gjøre stedet ENDA mere populært og ENDA mere verdt.
Bygningene har rast sammen...
.
5.) De leide stedet og så kjøpte de stedet.
"John the pilot" fra Florida (70) med kone (55) sitter her på stranden.
Intet til leie men det gule svære nybygde huset har to - tre rom i nabobygget.
.
6.) Et stort øde område som jeg pleide å være mye i men dårlig for svømming fordi det er for grunt og steinete. Svære gamle mangotrær hvor jeg mang en gang har spist nedfallsfrukt.
Jeg hadde området og helt øde strender helt for meg selv, men så ble det kjøpt for 60 millioner baht i 2014 FØR tomteprisene skjøt fart. De nye eierne likte ikke at jeg gikk der så ofte...
.
0.) Andre veien fra "Nou" og min "Charlie the Norwegian Beachcleaner Beach":
Rett til høyre for "Nou": Svein (62) fra Kirkenes. Pleier å komme hvert år i Desember.
Sjenert. Snakker veldig lite med folk.
Jeg spurte Svein og han sa han eide. Jeg spurte "Nou" og hun sa han hadde leasing kontrakt.
Det er mulig Svein har revet og bygget nytt. - Men det dyre gjerdet står nok der fremdeles...
.
("Hansemann" A. Giske meldte for noen måneder siden at Svein sitt hus har blitt revet og erstattet med to utleie bungalower.)
.
-0,5) Stig (80) fra Sverige sin bambushytte. I den forrige bambushytten sov jeg de første femti nettene.
.
- 1.) "Sok" (60) og frue (53). Forsto jeg det riktig flyttet "Sok" fra Phuket kun få dager før tsunamien i Desember 2004.
"Sok" og konen har problemer seg imellom og hun jobber av og til i Kanada.
De har flere kunstneriske rom til leie + den to etasjers kunstneriske nye bygningen med mitt brune sjø glass murt ned i plattingen utenfor.
Mur hytten uten maling er også til leie.
.
- 2.) Mor (34) og far (38) med sønn (14). Passer eiendommen for en lege i Bangkok. Legen bor av og til i "Funkis" huset på klippen. Har to rom til leie der + Den to-delte bungalowen litt opp i bakken.
.
- 3.) MIN PRIVATE STRAND!
Ingen bygninger og ingen mennesker! Jeg gikk der nesten hver ettermiddag for å lete etter sjø glass og svømme og vaske meg i sjøen. Eller for å se på bølgene i regntiden.
Urørt for jungelen er som en vegg for bratt til å bygge økonomisk på.
Når jeg blir rik finner jeg min datter - født i 1997 sannsynligvis i Udon Thani -
og så kjøper vi ALT og forhindrer dermed at det blir bebygget i fremtiden.
.
Hunden "Doggie" (6) fikk sitt navn fra Georg (46) sin fire år gamle sønn. Den kom til landsbyen uten ifra og alle landsbyens hunder hatet og hater den slik at den kom til meg for å få mat.
Danske Liz (78) har adoptert den og betaler for maten når hun ikke bor i Ao Tan Khu. Siden alle liker "Doggie" var jeg alltid rask med å påpeke til nye besøkende at det var jeg som ga han hans gode oppdragelse...
.
(Hansemann A. Giske meldte for noen uker siden at Doggie fremdeles lever og virket glad og fornøyd.)
.
.
Utlendingene som bor i nærheten og som kommer flere dager i uken:
.
Alle aldre er ca aldre 31.12.2017.
.
Hans (47) aka "Hansemann" er fra Ålesund og jobber på supplybåt i Nordsjøen.
4 Uker i Nordsjøen 4 uker i Thailand/transport. Hansemann bor ca 25 kilometer fra Ao Tan Khu i nybygget palass med kone og ste-barnebarn. Før det bodde han og konen på Koh Chang og tilsammen har han bodd i Trat provinsen i over ti år.
Jeg utnevnte Hansemann i 2014 til "Min beste Norske venn siden Åsane Gymnas".
Hansemann reiste til Norge i slutten av Mars 2016 - og ble i Norge i en friperiode eller to for å jobbe med noe annet. Så jeg har ikke sett han siden da.
(Jeg oppdaget ikke før i August/September 2017 at Hansemann er en Giske og etter utseende å dømme sannsynligvis Trond Giske sin fetter / søskenbarn.)
.
Walter (75) Sveitsisk bankmann. Ao Tan Khus uoffisielle sjef som jeg sa "Var som en onkel for meg" - forrige gang jeg lånte penger fra han...
Walter, kone "Da"(50) og datter Eliza(15) bor ca 25 kilometer fra Ao Tan Khu nær Hansemann.
.
Mr B. (66) jobbet for den Amerikanske Ambassaden og var min mellommann mellom meg og Amerikansk Etterretning når det gjaldt min blogg om Jens Stoltenberg. Jeg spurte ikke for jeg regnet med at informasjonen var hemmelig men han jobbet nok med noe militært eventuelt sikkerhet på/for den Amerikanske Ambassaden...
.
Jackob (74) fra Dusseldorf, Tyskland, pleide å kjøre på sin motorsykkel fra Trat til Ao Than Khu nesten hver dag før han flyttet dit i 2011.
.
Stig (80). Lånte penger av Peter for å reise hjem til Sverige for å ordne opp i pensjonen - eller noe sånt.
.
Rune (54) fra Østlandet flyttet med Thai kone og Thai stedatter til 4 kilometer fra Ao Tan Khu i 2015. Hans kone lager Thailands beste pizza. Rune kommer flere ganger i uken og holder til hos "Sok".
.
Waliser (52) som jeg har glemt navnet på. Bor mellom Ao Tan Khu og Trat. Han og hans Thailandske konen reiser hvert år til Europa om sommeren for å være "statuer" som f.eks "John and Yoko". Han kommer alltid på en eller annen stor motorsykkel.
.
Franske Didier (62), er veldig grei men få dager før jeg ble arrestert ble jeg bedt på et måltid og MSG blandet med alkohol gjorde visst til at jeg spiste fisken til hans kone også...
Bor i nærheten av Walter.
.
.
Utlendinger som nå(?) kommer år etter år:
.
Liz (78) bodde i Drammen og hennes mann var flymekaniker for bl.a Kongefamilien. Han døde av hjertestans på vei til jobb 50 år gammel rundt år 2000. Hun pleide å ha julemarked i Drammen og tjene vanvittige summer på noen få uker. Så fortalte jeg hvorfor hun skulle flytte ifra Norge og så flyttet hun til trygge og ærlige Danmark.
.
Peter (52) er fra Sverige og solgte en bedrift han eide - tunnel"boring" med ekstremt høyt trykk vannstråler. Driver med hesteoppdrett og reiste i 2015 fra Ao Tan Khu til Sverige for å se på et hesteveddeløp som hans hest deltok i.
Peter sin kjæreste - når de ikke krangler og slår opp:
"Porn" (41 den 27.01.2018) er Thailandsk men for lenge siden (2001) ertet jeg henne med: "The little girl from Cambodia". Hun gjenkjente meg lenge før jeg gjenkjente henne. Bodde ti år i Shanghai med sin Amerikanske mann. Er sur på meg fordi jeg fortalte Nou at jeg kjente "Porn" for lenge siden...
.
Pensjonert Fransk lærer (67) har kjøpt en liten trebåt. Hans kone er Thailandske "Jackie"(43) som er lærer i nærheten.
.
Svein (62) fra Kirkenes hvor han har et anleggsfirma. Eier eller leaser den slitte bungalowen bak det dyre gjerdet - som han liker å pusse på.
Gift men muligens skilt nå - hvis han tok til vett...
(Hansemann meldte for noen måneder siden at Svein sin bungalow er erstattet med to utleie bungalower.)
.
Rory (55) opprinnelig fra Irland men bor i København. Ao Tan Khus fargeklatt.
Går av og til i "drag" og pga mine vandrende øyne ødela jeg min fetisj for rosa dametruser en gang for alle...
.
.
Utlendinger som kommer av og til - for å besøke meg...
.
Fritz (50) fra Tyskland - men som bor sør i Spania. Min nest beste venn.
Kommer hvert år til Trat provinsen og bor på Koh Chang eller i nærheten av Ao Tan Khu.
.
Mari/Mali (66) fra Frankrike - min søster. Bor i Funkishuset ved siden av min private strand.
.
Jan Luke (56) fra Frankrike. Berømt Fransk kunstmaler. Bodde hos oss i 2015 og malte sine malerier med maling laget av lokale urter.
Liker ikke "Supdai" og bodde et annet sted i 2016...
.
Ken (48) fra Sverige. Pleier å komme på besøk til meg hver gang han er i Thailand. Han er opptatt av IQ og uten at han hadde lest min blogger sa han at jeg har en IQ på 135...
.
Nick (56) fra London. Har jungelturer på motorsykkel fra den Cambodsjanske grensebyen og inn i jungelen og "fjellene" i Cambodia.
.
Jimmi (62) fra London. Engelsklærer i Chantaburi. Pleide å komme en gang i måneden for å drikke øl med meg en kveld/halv natt.
.
Charlee (58) fra Bangkok. "The king of watercolors." Berømt Thailandsk maler. Har et kunstner guesthouse i Bangkok "The artist place". Veldig grei. 
.
.
Charlie the Norwegian beach cleaner "crash and burn" 2016 style:
.
1.) Det begynte med at jeg i Mars 2016 omsider fikk vite at stranden jeg ryddet var privateid pga veldig gamle papirer. I fem år hadde jeg trodd at jeg sonet min straff, for å være der uten visum, ved å rydde stranden for "King and Country".
2.) I Mars ble jeg allergisk mot det kunstige tilsetningstoffet MSG Monosodiumglutamate som er i all salt mat i Thailand. Dermed tålte jeg ikke lengre vanlig mat.
3.) Når jeg drakk ble jeg uforsiktig og spiste mat med MSG og så reagerte min allergi med alkoholen og så ble jeg kranglevoren...
4.) I slutten av Mars sluttet jeg å jobbe.
5.) Charlee & Jimmi prøvde på et lite redningsforsøk i slutten av Mars der jeg skulle få bo gratis hos Charlee i Bangkok. Men så blandet jeg øl med MSG og så nektet jeg å bli med Jimmi til nabobyen hvor Charlee hadde reist for å overnatte...
6.) Jimmi kom flere ganger på besøk, men det var ikke så mye futt i meg...
7.) I Mars, før han reiste til Norge, kom Hansemann med mat uten MSG til meg.
8.) Rune kom med mat uten MSG til meg.
9.) Forrige gang Nick besøkte meg beklaget han seg indirekte om at jeg hadde mistet gløden i mine øyne - men jeg fikk gløden tilbake i 2017...
10.) Like før årets største begivenhet "Songkran" saboterte Trat mot Ao Tan Khu ved å pløye opp den perfekte asfalten. De la nytt asfaltdekke men asfaltbiter fløt overalt. Det ville ha vært min oppgave å rydde opp, men jeg kom meg aldri igang...
.
Ikke kunne jeg reise noe sted.
Ikke ville jeg tilbake til Norge.
Tiden gikk og en morgen i slutten av Juni 2016 hørte jeg "Kao" si til noen "Pai! pai! pai!" som betyr "Vekk, vekk, vekk" mens hun lo ondskapsfullt.
Litt seinere banket det på døren og noen sa "Kingkao!" som betyr mat.
Utenfor sto det noen politifolk og noen fra immigrasjonen.
Jeg ble kjørt til Immigrasjonskontoret i Lam Ngob - hvor de ga meg mat...
.
En natt i kasjotten og neste dag sto jeg i Trat foran en dommer på videolink til Bangkok(?). Jeg glemte å "Waie" og takket nei til en advokat.
Jeg hadde forventet 2 - 3 måneder i fengsel men jeg fikk bare 1.500 baht i bot som ble omgjort til 3 dagers fengsel da jeg - som vanlig - var pengeløs...
Og fengselet i Trat slapp meg ut etter bare 2 dager...
.
Før Mr B. ble pensjonert ba jeg han be den Amerikanske Ambassaden i Bangkok om å hjelpe meg når jeg en gang kom til å bli arrestert. Som vanlig sa han ikke noe fra eller til men det var den Amerikanske Ambassaden som hjalp meg - til tross for at Mr B. da var pensjonert og attpåtil i USA på ferie.
.
Så ble jeg kjørt gratis til Bangkok Detention Center og der kom jeg under den Norske Ambassaden som somlet i 8 uker på å få meg til Norge. BDC er et oppbevaring center frem til en får seg en billett til sitt hjemland. På mitt rom var det mellom 70 og 80 "fanger" og vi fikk ris med agurk to ganger om dagen.
Jeg tror det står mye skrevet om BDC på internett - og svært lite er positivt...
.
I slutten av August kom jeg og en annen Nordmann tilbake til Norge og jeg fikk tilbake mitt pass.
6 år uten visum og 15 måneder uten gyldig pass. Straffet med 2 dager i fengsel!
Si en STOR takk fra meg til Mr. B. for hans og den Amerikanske Ambassadens hjelp!
.
Jeg skylder endel penger, si at jeg skal betale det tilbake en vakker dag.
Nå har jeg ingenting - men jeg får 1373 kroner fra NAV i uken...







Bilderesultat for ao tan khu beach

Liz føste.
Peter og Porn andre.
Stor bungalow.
Dobbel bungalow.
Vannreservoar - hvis de knytter seg til det kommunale vann nettet får eiendommen nye papirer og de mister eierskapet til stranden.
.
Skuret uten vann og uten vinduer var mitt hjem i vel fire år.
I to år sov jeg på madrass på gulvet for sengen råtnet i luftfuktigheten.  Jeg hadde myggnetting.
Jeg hadde CD spiller og aktive høytalere og kortbølgeradio.
WiFi fra 2014 - og jeg kjøpte meg et nettbrett for 1.500 bahBilderesultat for ao tan khu beach

Stranden som var mitt ansvar gikk fra litt til venstre for de buskene til godt ut til murveggen på høyre side.
Svein sitt hus og Stig sin bambushytte er litt lenger til høyre.
Det er fine svømmeforhold i tørketiden.
Walter sitter vanligvis på det små bordet rett bak de som ligger på stranden.
Mr B. sitter på en stol i sanden litt til høyre for de som ligger på stranden.
Kjøkkenet er i hovedhuset i midten. Serveringen skjer kun ute.
Skuret mitt er 10 meter bak hovedhuset. Nye toaletter for dagsbesøkende er femti meter bak stranden.



Lemn Ngob


Dette er alle de svømbare strendene ved Ao Tan Khu.
Stranden jeg ryddet var fra før buskene til steinveggen hvor huset er.
Det er kunstnerne Sok og frue sin eiendom.
Fra "her" til steinveggen er det vel rundt 300 meter.
så kommer det en femtimeters strand før min "private" strand nedenfor den bratte veggen med jungel.
Bilderesultat for ao tan khu resort

Legg merke til WiFi antennen som får signalet fra Koh Chang. Kort tid etter at vi fikk WiFi i 2014 satt jeg der under det gamle taket i regntiden. Det blåste opp og jeg gikk inn i hovedbygningen snudde meg og så hele taket vri seg på sine søyler og krasje ned der jeg var et par minutter før...Bilderesultat for ao tan khu beach


Legen sitt Funkishus. Nedre etasje har to leiligheter til leie.
Min private strand rett bak. Området jeg ønsker å kjøpe er området som er en vegg av jungel. Denne stranden er fin for sjøglass leting.


(Problemer med å lime inn fotografiet av der "min" bungalow var.)


Her var den vindusløse og vannløse bungalowen "min".
Hansemann tok bildet 23. November 2017.
Franskmannen har den røde og de to små er splitter nye.
Den ytterste er på Svein sin tomt, men det der er en bungalow for utleie.
Kanskje har de kastet Svein ut?

Relatert bilde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

72.) TOC / Innholdsfortegnelse PolitikerforaktMeTooBarn.blogspot.no

. 72.) TOC / Innholdsfortegnelse PolitikerforaktMeTooBarn.blogspot.no . Denne bloggen gjelder det moralske og seksuelle forfallet blant Norg...